Detectoren (draadloos)

 1. JA-180P draadloze PIR bewegingsdetector

  € 88,95

  De JA-180P PIR bewegingsdetector, detecteert menselijke lichaamsbeweging binnen gebouwen met vele ingangen. De reactie kan of direct of vertraagd zijn. Ingebouwde sabotage sensoren beschermen de detector tegen elk onbevoegd contact. De detector voert regelmatig een test uit en verstuurt het rapport naar het systeem voor volledige controle.

  Meer info

  Add to wishlist
 2. JA-182M draadloze onzichtbare magnetische detector

  € 80,00

  De JA-182M is ontworpen om het openen van ramen(deuren) te detecteren. Een onzichtbare magneet detector wordt geïnstalleerd in een kunststof of houten kozijn en is daarom totaal niet opvallend. De detector is geschikt voor de meeste gefabriceerde ramen en voor sommige metalen kozijnen. Het is mogelijk om de detector toe te wijzen aan een zone en deze neemt maar één positie in het alarmsysteem in

  Meer info

  Add to wishlist
 3. JA-185B draadloze glasbreuk detector

  € 101,00

  De JA-185B is een klein formaat glasbreuk sensor, het detecteert het breken van een ruit. De glasbreuk detector analyseert luchtdruk veranderingen in combinatie met geluidsanalyse. Het gebruikt digitale signaal verwerking om een vals alarm te vermijden. Het is mogelijk om de detector toe te wijzen aan een zone en deze neemt één positie in het alarmsysteem in.

  Meer info

  Add to wishlist
 4. JA-150ST draadloze brand- en temperatuurmelder

  € 80,00

  De JA-150ST optische BUS rook en hitte detector detecteert een brand in een pand. Het staat de gebruiker de volgende instellingen toe: Rook en hitte, rook of hitte, alleen hitte en alleen rook. Het heeft een alarm geheugenfunctie waardoor de LED blijft branden na een alarm. De JA-150ST wordt gevoed door alkaline batterijen. Het is mogelijk om de detector toe te wijzen aan een zone en deze neemt maar één positie in het alarmsysteem in.

  Meer info

  Add to wishlist
 5. JA-180G draadloze gaslek detector

  € 113,00

  De JA-180G gaslek detector wordt geactiveerd door explosieve gassen( methaan, propaan, butaan, acetyleen, etc.). Als de detector geactiveerd wordt zal het brandalarm in werking worden gesteld en zal de ingebouwde sirene afgaan. De output functie kan bijvoorbeeld gebruikt worden om een gastoevoer uit te zetten wanneer er een elektrische gasklep aanwezig is. De detector voert regelmatig een zelf test uit. Het is mogelijk om de detector toe te wijzen aan een zone en deze neemt maar één positie in het alarmsysteem in.

  Meer info

  Add to wishlist
 6. LD-81 Waterlekkagedetector (incl. JA-181M)

  € 23,00

  De detector werkt als een indicator van een kamer die wordt overstroomd door water (bijv. kelders en badkamers). Deze informatie wordt verzonden naar een alarmsysteem doormiddel van een waarschuwingsbericht uit te zenden. Het is te verbinden met een JA-100 alarmsysteem via een JA-181M draadloze detector (meegeleverd). Steek het in de IN1 ingangsaansluiting (rode draad) en GND (zwarte draad). Als de detector wordt geactiveerd (bijvoorbeeld veroorzaakt door water), stuurt deze een activerings-signaal.

  Meer info

  Add to wishlist
 7. JA-182SH draadloze schok of tiltsensor

  € 72,00

  De draadloze tilt en schok detector JA-182SH detecteert schokken van o.a. het uit-de-sponningen-liften van deuren, ramen, enz. die veroorzaakt worden door indringers die proberen te forceren, ingooien, boren, of doorzagen om toegang te krijgen tot uw huis (eigendommen). De draadloze tilt en schok detector heeft een eenvoudige installatieprocedure en maakt gebruik van digitale signaalverwerking. Het beschikt over een geheugen van eerdere schokken. 

  De detector is een onderdeel van het Jablotron 100 beveiligingssysteem en heeft twee instelbare modes. De modus voor de detectie van schokken/trillingen van deuren, ramen, enz. kan worden gebruikt om pogingen van dit soort geweld aan te duiden door een detectie door te geven aan uw alarmsysteem. 

  Meer info

  Add to wishlist
 8. Jablotron JA-151TH draadloze temperatuur sensor

  € 52,00

  Draadloze temperatuur sensor

  Meer info

  Add to wishlist
 9. Jablotron JA-151ST draadloze brand en hitte detector met Sirene

  € 85,00

  Het product dient voor de detectie van brandgevaar in de binnenruimten van woon- en bedrijfsgebouwen. De detector is geschikt voor de installatie in autocaravans of mobiele huizen.

  De detector is niet bestemd voor installatie in een industriële omgeving.


  De detector JA-151ST gebruikt draadloze communicatie en wordt gevoed met drie AA-batterijen. De detector moet worden geïnstalleerd door een vakman met een geldig certificaat uitgereikt door een bevoegde fabrikant.

  Meer info

  Add to wishlist
 10. Jablotron JA-151P-WW Draadloze PIR bewegingsdetector

  € 999,00

  De nieuwe PIR-detectoren van de JABLOTRON 100 serie presenteren het resultaat van ontwerpdoelen van zeer hoge kwaliteit. Met hun vorm zullen ze esthetisch passen, zelfs in de meest luxueuze interieurs.

  Meer info

  Add to wishlist
Hulp Nodig?