Voedingsconnectoren en splitters

 1. HD Coax connector click&view

  € 1,99

  Click&view levert u de ideale connector. De connector is makkelijk te plaatsen, heeft extra installatie gemak en u hoeft de connector nooit weg te gooien!

  Meer info

  Add to wishlist
 2. Kabelknipper Click&View

  € 5,99

  De kabelknipper van Click&View is de ideale tool om uw kabel makkelijk in te snijden en te strippen. Door de kabel aan de onderkant in te voeren kunt u een insnijding maken die u naar achter vouwt. Vervolgens stript u de kabel met een van de twee stripmesjes, afhankelijk van uw kabeldikte.

  Meer info

  Add to wishlist
 3. Starterskit Click&View

  € 34,99

  In deze startset zit alles om aan de slag te gaan met Click&View. Hiermee sluit u eenvoudig een Coax kabel connector aan. Naast de 8 connectoren met rubber cap bestaat de set uit een kunststof tang, kabelknipper en handige bewaardoos.

  Meer info

  Add to wishlist
 4. Tang Click&View

  € 5,99

  Met deze kunstof tang knijpt u gemakkelijk de rubberen cap aan de connector vast. Let er op dat u de kabel open snijd, dit gaat het gemakkelijkst met de speciale kabelknipper van Click&View. De delen van de kabelhuls die u opzij schuift komen bij het aandrukken tussen de cap en de connector waardoor deze goed vast komt te zitten.

  Meer info

  Add to wishlist
 5. UTP connector - soepele kern - 100

  € 29,99

  UTP connector - soepele kern. Verpakt per 100

  Meer info

  Add to wishlist
 6. UTP connector - solide kern - 100

  € 49,99

  UTP connector - solide kern. Verpakt per 100

  Meer info

  Add to wishlist
 7. VP-PC003 per stuk

  € 0,99

  Female DC schroefconnecter, 5.5 x 2.1mm. De kabel bevestigd men onder de 2 schroefterminals, een efficiente oplossing voor het monteren van voedingspluggen.

  Meer info

  Add to wishlist
 8. VP-PC004 per stuk

  € 0,99

  Male DC schroefconnecter, 5.5 x 2.1mm. De kabel bevestigd men onder de 2 schroefterminals, een efficiënte oplossing voor het monteren van voedingspluggen.

  Meer info

  Add to wishlist
 9. VP-PL04

  € 3,99

  Met deze voedingssplitter splits U een kabel op naar 4 camera aansluitingen. De splitter bevat aan de ene zijde een DC male connector en verloopt naar 4 DC Female connectors van 5.5 x 2.1mm

  Meer info

  Add to wishlist
Hulp Nodig?