+31 85 401 94 64

info@ramar-security.nl

Cloud opslag

Jarvis Cloud Opslag biedt de ware zekerheid voor CCTV oplossing. De unieke cloud opslag met redundantie opname verspreid over 7 datacenters wereldwijd. Nooit meer kan een recorder of harde schijf door defect uw opnames in gevaar brengen. Nooit meer kan een indringer de recorder en of NAS meenemen waardoor de beelden verdwijnen.

Gemakkelijke installatie

U kunt door een gemakkelijke firmware upgrade de camera voorzien van de mogelijkheid om naar de Jarvis Cloud te communiceren. Om naar de Jarvis Cloud te communiceren is geen portforwarding nodig. De camera vind zelf zijn weg naar buiten. Enkel monteren en verbinden met internet is voldoende!

Unieke App

De unieke Jarvis App bied vele voordelen. U kunt gemakkelijk meldingen aanmaken voor bijvoorbeeld beweging in het camera beeld. Daarnaast houd de App rekening met uw locatie! Wanneer u niet meer bij de camera in de buurt bent gaat u de meldingen ontvangen. De gebruiksvriendelijke App is tevens fraai vormgegeven.

Voordelen van de Jarvis Cloud Opslag

Geen probleem meer met defecte harde schijven of defecte, stoffige recorders

Bij een inbraak kan een normale video-recorder gestolen of beschadigd worden, maar bij ons is alle data opgeslagen en beveiligd in een Datacenter.

HD kwaliteit beschikbaar op mobiel / PC / MAC.

Veiligheid en Privacy: versleutelde opslagplaats voor foto’s, video’s zijn opgeslagen in een ‘tri-redundant’ modus.