+31 85 401 94 64

info@ramar-security.nl

24/7 Tot uw dienst!  –  Marlon van Zeist

Over Ramar Communicatie & Security

Ramar Communicatie en Security is gevestigd te Arnhem en kan bouwen op jarenlange ervaring op het gebied van Communicatie en Beveiliging.

Ramar Communicatie en Security is een gecertificeerd VEB alarm installateur gespecialiceerd  in het vakkundig installeren van alarmsystemen
en bewakingscamera’s in en rond uw huis, winkel of bedrijf. Daarnaast is Ramar Communicatie en Security een gecertificeerd data netwerken installateur.

Ramar Communicatie en Security helpt u, in een keuze te maken om uw huis of winkel pand optimaal te laten beveiligen met alarmsystemen en bewakingscamera’s.

Onze Hybride alarmsytemen en camerabewakings pakketten of maatwerk zorgen ervoor dat iedere opdracht of wens voor u kunnen realiseren. De mogelijkheden die Ramar Communicatie en Security bieden om uw camerabeveiliging optimaal te maken zijn oneindig, aangezien er gebruik wordt gemaakt van professionele binnen- en buitencamera’s, kwaliteit dvr’s stand alone, draadloze camera’s, CCTV beveiligingscamera’s en netwerkcamera’s, zodat Ramar Communicatie en Security invulling kan geven aan iedere wens.

Onze opdrachten variëren van het aanbrengen van beveiligingscamera’s rondom uw huis, tot het beveiligen van uw bedrijfspand of winkel. Ook objectbeveiliging en terreinbeveiliging behoren tot de optie om uw eigendom optimaal te beveiligen.

Specialist Inbraak Beveiliging: S.I.B.

Ramar Security heeft de titel S.I.B. behaald. De VEB heeft de titel S.I.B. in het leven geroepen voor degene die aantoonbaar kennis hebben op het gebied van elektronischebeveiliging in combinatie met bouwkundige beveiliging. De VEB is van mening dat door middel van het behalen van de titel S.I.B. er een aantoonbare meerwaarde aan het vak van Beveiligingsinstallateur wordt gegeven.

Meer informatie over S.I.B. kunt u vinden op de VEB website.